AMARO - Az automatizált marketing robot

Az AMARO (Automated MArketing RObot) rendszer sajátossága és újdonsága az ismert videó technológiák adaptálása olyan környezetbe, ahol eddig leginkább az élőszavas, személyes találkozáson alapuló kommunikáció volt leginkább elterjedt.

A különleges holografikus képmegjelenítési formák, valamint az üveglapon való megjeleníthetőség és erről való vezérelhetőség eddig szinte kizárólag a szórakoztatóipar és a jövőfilmek kellékei voltak. Az AMARO-val ezek az eszközök most interaktív módon jelennek meg a marketing, a piackutatás és a közvélemény-kutatás területén is.

Az automatizált és részletesen megtervezett folyamatok eddig soha nem látott módon, személyre szabottan tudnak tömegekkel kommunikálni a nap bármely szakában. Az interakció során létrehozott adatbázis elemzése révén páratlan lehetőségek nyílnak a marketinges, presales, piackutató, közvélemény-kutató, pszichológus, játékiparban vagy szórakoztató iparban dolgozó szakemberek előtt.

Miért jó a felhasználónak?

Az AMARO a legmodernebb videó technológiák adaptálása révén éjjel-nappali kiszolgálást biztosít a felhasználóknak a

A felhasználó a rendszer használatakor valós időben azokra a kérdésekre kap választ, amelyek valóban érdeklik és az ő problémáira nyújtanak megoldást.

Miért jó a cégeknek?

Az értékesítés a hagyományos üzleti világban, de az interneten is egyre nagyobb kihívások elé állítja a vállalkozókat, illetve a marketing és presales területen dolgozókat. Az automatizált marketing robot (AMARO) képes azon a tanácsadói folyamaton végigvezetni a felhasználót, aminek a végén az értékesítés is megtörténik, és mindezt üzemeltetői oldalról szemlélve, emberi erőforrás felhasználása nélkül.

Elégedett vásárló lojális és visszatérő vásárló.

Felhasználási területek

Az AMARO számos területen nyújthat segítséget a vállalkozásoknak, hogy jobban megismerjék a fogyasztói szokásokat, véleményeket, ezáltal hatékonyabban és személyre szabottan szolgálják ki a vásárlóikat, ügyfeleiket.

Az AMARO a rövidtávú értékesítés-növelésen túl segíti a személyre szabott kapcsolattartást, a termék- és szolgáltatásajánlást a felhasználók egyéni preferenciái alapján. így növelve a vállalkozás közép- és hosszútávú értékesítéseit is. Az AMARO egy remek eszköz a termék- és szolgálatatás-értékesítéssel foglalkozó cégek marketing és presales területen dolgozó munkatársai számára.

Amaro termékek

AMARO Holobox Center

AMARO Holobox CenterAz egyedi, hologram megjelenítő színpad az AMARO rendszer leglátványosabb eleme. A holografikus megjelenítés a humán, élőszavas beszélgetést megközelítő élménnyel kér be és szolgáltat ki információkat a felhasználónak. A hologram vetítéshez használható, speciális körülmények között rögzített videó a holobox centerben kerül lejátszásra. A beszélgetés iránya wireless touchpadről befolyásolható, a GUI-n közölt információk adatbázisba kerülnek.

AMARO Kiosk

AMARO Kiosk A rendszer tagja egy, egyedi kioskos hardverkörnyezet, ami letisztult vonalaival és egyszerű kezelhetőségével élménnyé teszi a rendszer használatát. A kiosk touch screen-je segítségével gyűjti a felhasználó által megadott adatokat, melyeket a rendszer adatbázisába továbbít.

AMARO Touchglass

AMARO TouchglassAz üvegfelületen látható AMARO rendszer a vizualizáció harmadik eleme, futurisztikus megjelenésével maga köré gyűjti a technikai újdonságokra fogékony felhasználókat. A megjelenítés mellett az üveg fontos része az adatbevitelnek, minden felület érzékeny az érintésre. Az interaktív párbeszéd alatt begyűjtött adatok az adatbázisba kerülnek.

AMARO Motion Capture Box

AMARO Motion Capture BoxAz AMARO rendszer erőssége az élőszavas vagy azt megközelítő hatékonysággal végzett piackutatás, vagy direkt értékesítés, valamint a későbbi adatbázis marketing alapjait lefektető adatbázis építés. A rendszer egyik legfontosabb sarokköve az AMARO - Motion capture box, aminek segítségével rajzolt vagy 3D technikával fényképezett karakterek mozgathatóak valós időben, a felhasználók figyelmét megragadva, tökéletesen helyettesítve, sőt, felülmúlva egy klasszikus élőszavas kapcsolatot.

Kapcsolat

Szeretné jobban megismerni a célcsoportját? Szeretné a vásárlói egyéni igényeihez igazítani termék- és szolgáltatáskínálatát? Szeretné növelni vállalkozása értékeítését az AMARO automatizált marketing robot segítségével? Kérjük, az alábbi elérhetőségek egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére.

Cégnév: Innofor - Invest Befektető, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1116 Budapest, Temesvár utca 20. 3. em. 317.
Fióktelep: 3200 Gyöngyös, Arany János utca 21.
E-mail: info@innofor-invest.com