Termék

A GAS rendszer egy automatikus, működtetéséhez élőerőt nem igénylő biztonsági és vagyonvédelmi rendszer. Speciálisan, nagy ömlesztett árut tároló raktárak készletének megvédésére készült.

Projekt

Az Innofor-Invest Kft. Európai Uniós forrásból, 62,155 millió forint támogatással egy automatikus biztonsági és vagyonvédelmi rendszert (GAS) fejlesztett ki.

Ügyfélkapu

Az ügyfélkapu gombra kattintva regisztrált ügyfelelinknek lehetősége van az eszközök kezelésére. A regisztrációhoz kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!
Az Innofor-Invest Kft. technológiai megoldásokat keres, és kutatás-fejlesztési projekteket valósít meg, az ötlettől a termékesítésig. Az elérhető leginnovatívabb technológiai megoldásokra törekszünk.

Számos iparág számára készítettünk termékeket, a mezőgazdaságtól telekommunikációs hálózatokig. Erősségünk a termékpozicionálás. A pozicionálási adatok alapján, célorientált módszerekkel előállított termékeinket a piac elvárt igényei és a felhasználható tudományos és technológiai háttér határozzák meg.

Kutatási eredményeinkre és a világ tendenciákra alapozva, Európai Uniós forrásból, 62,155 millió forint támogatással egy automatikus biztonsági és vagyonvédelmi rendszert fejlesztettünk ki, ez a Geo Alarming System (GAS).

A pályázati ötlet és megvalósítás azon alapul, hogy az ömlesztett áruk eltulajdonítása napjainkban komoly problémát jelent a raktárak számára. A hagyományosnak nevezett védelmi technikák (helyszíni vagyonőr, kamerás megfigyelés, mozgásérzékelők) használata mellett, évi több százezer tonna kárról is beszélhetünk. A GAS egy technológiai megoldás, amely költséghatékony és előremutató megoldást kínál a raktárak, magtárak áru- vagy terményvédelme számára.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését, kérjük lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén! Munkatársaink készséggel nyújtanak segítséget a felmerült kérdésekben.

KAPCSOLAT

  • Innofor-Invest Kft.
    Székhely:
    1116 Budapest, Temesvár utca 20. 3. em. 317.
    Telephely:
    3200 Gyöngyös, Arany János utca 21.
  • info@innofor-invest.com