Projektjeink

A vrPlaza egy virtuális szolgáltatói teret hoz létre az interneten, ahová a látogatók – a valóságos plázákhoz hasonlóan – betérhetnek, és különböző szolgáltatásokat vehetnek igénybe.

Tovább az vrPlaza weboldalára >>

Projektünkben eddig nem ismert megoldások alkalmazásával egyedülálló módon kívánjuk megoldani az arc érzelmeinek és változásainak folyamatos és valós idejû leképezését, melyet video-analitikai eszközökkel és egy számítógépes 3D arcmodell révén tervezünk megvalósítani. Kutatásunk célja tehát valós idejû feldolgozást lehetõvé tevõ, interaktív, tetszõleges, azaz nem csak stúdiókban alkalmazott rögzített háttér mellett, nem invazív technikák használatával a finommotoros mozgások közvetlen leképezése.

Tovább az Artface weboldalára >>

A GAS rendszer egy automatikus, mûködtetéséhez élõerõt nem igénylõ biztonsági és vagyonvédelmi rendszer speciálisan nagy ömlesztett árut tároló raktárak készletének megvédésére, legyen szó szemes terményrõl, zsákolt aprószemes áruról.

Tovább a GAS weboldalára >>

Projektünk célja egy automatizált marketing robot (AMARO - Automated MArketing Robot) rendszer kifejlesztése. Megoldásunk modern videó technológiák adaptálása révén egy interaktív, személyre szabott és folyamatos, éjjel-nappali kiszolgálást biztosít a felhasználóknak a termék- és szolgáltatáskeresés, tájékozódás és vásárlás területén.

Tovább az Amaro weboldalára >>

Mûtéti szimulációs környezet, melyben robotikával támogatott 3D szimulációkkal tudjuk modellezni az egyes egészségügyi beavatkozásokat, így például a nem invazív sebészeti eljárásokat.

Tovább az Inno3D weboldalára >>